خانه » گام به گام متوسطه اول » گام-به-گام-علوم-هفتم » جواب فعالیت فصل 1 علوم هفتم (گام به گام فصل اول علوم هفتم)

جواب فعالیت فصل 1 علوم هفتم (گام به گام فصل اول علوم هفتم)

جواب فعالیت فصل 1 علوم هفتم (گام به گام فصل اول علوم هفتم)

کتاب علوم هفتم از ۱۵ فصل مختلف تشکیل شده است. در هر فصل چالش‌ها و سوالاتی در قالب «فعالیت»، «گفتگو کنید» و «اطالعات جمع‌آوری کنید» که جواب آن‌ها به دانش‌آموز واگذار شده و در کتاب درسی بدون جواب هستند. بعضی از دانش‌آموزان در پاسخ دادن به این فعالیت‌ها دچار مشکل می‌شوند. اینجاست که استفاده از یک گام به گام قوی و مناسب به کمک دانش‌آموزان می‌آید. ما در گروه آموزشی یک به یک اقدام به تالیف گام به گام علوم هفتم در قالب فصل‌های مختلف (۱ تا ۱۵) کردیم که در ادامه جواب فعالیت فصل 1 علوم هفتم یا به طور کلی گام به گام علوم هفتم فصل اول را مشاهده می‌کنید.

گام به گام علوم هفتم فصل اول

در ادامه هر صفحه را تفکیک‌شده و منظم همراه با تصاویر کاربردی و نوشته‌های مفید مشاهده خواهید کرد.

جواب فعالیت صفحه 3 علوم هفتم

جواب فعالیت صفحه 3 علوم هفتم
  • تصویر سمت راست: مهارت یادگیری از طریق آزمایش کردن
  • تصویر سمت چپ: مهارت یادگیری از طریق اندازه‌گیری

جواب فعالیت صفحه 4 علوم هفتم

جواب فعالیت صفحه 4 علوم هفتم

قسمت 3 – مشاهده ما این است که نمک، جوهرنمک و اتانول در آب حل می‌شوند. اما براده آهن، گوگرد و نفت در آب حل نمی‌شوند.

قسمت 4 – پیش‌بینی ما این بود که چون نفت، اتانول و جوهرنمک مانند آب مایع‌اند، باید در آب حل شده و بقیه مواد در آب حل نشوند. بنابراین پیش‌بینی ما در مورد جوهرنمک، اتانول و نفت درست از آب درآمد.

گفت و گو کنید صفحه 4 علوم هفتم

درباره حل یک مسئله به روش علمی گفت و گو کنید و مراحل آن را بنویسید.

جواب: برای حل یک مسئله به روش علمی باید مراحل زیر را دنبال کنیم:

  1. احساس مشکل یا مسئله
  2. طرح سوال
  3. فرضیه‌سازی
  4. آزمایش فرضیه
  5. نتیجه‌گیری

جواب فعالیت صفحه 5 علوم هفتم

۱- در گروه خود چند مورد از تبدیل علم به فنّاوری را که در سال‌های اخیر اتفاق افتاده‌اند بنویسید و درباره فواید و زیان‌های آنها گفت‌وگو کنید.

هر چند تبدیل علم به فناوری کشورها را پیشرفته می‌کند. اما در کنار مزایای فراوان ممکن است مشکلاتی هم داشته باشند. برای مثال بازی‌های رایانه‌ای که نمونه‌ از تبدیل علم به فناوری است را در نظر بگیرید. با اینکه این بازی‌ها سبب ایجاد سرگرمی برای کودکان و نوجوان شده است و توانایی مغز آن‌ها را در پردازش اطلاعات تصویری افزایش می‌دهد. اما گاهی کاهش تحرک، گم شدن در تکرگز حواس و ضعف در برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران و رفتارهای خشونت‌آمیز در پی خواهد داشت.

آنتی‌بیوتیک شکلی از دارو است که باکتری‌ها و سایر موجودات میکروسکپی بیماری‌زا را از بین می‌برد. این دارو در بدن ما کمک می‌کند تا به مقابله با بیماری‎‌ها بپردازد. یه همین خاطر برای درمان بسیاری از بیماری‌ها کاملا مفید است. اما مشکل اینجاست که آنتی‌بیوتیک‌ها فقط باکتری‌های آسیب‌زا و مضر بدن را از بین نمی‌برند. بلکه با وارد شدن در یاخته‌های بدن ما، باکتری‌های مفید را نیز به راحتی از بین می‌برند و در نهایت مقاومت سیستم ایمنی بدن را به شدت کاهش می‌دهند.

2- در گروه خود درباره سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش که از پایهگذاران صنعت ساخت موشک در ایران هستند و با بهکارگیری علم و فناوری برای امنیت و استقالل کشور تلاش میکردند، تحقیق کنید.

حسن طهرانی‌مقدم (۶ آبان ۱۳۳۸ – ۲۱ آبان ۱۳۹۰) نظامی ایرانی بود. او در طول جنگ ایران و عراق، از اعضای سپاه پاسداران بود. آخرین سمت وی، ریاست سازمان جهاد خودکفایی سپاه بود. او به عنوان یکی از پایه‌گذاران برنامه موشکی در سپاه پاسداران شناخته می‌شود و به «پدر موشکی ایران» معروف است. طهرانی‌مقدم در سال ۱۳۹۰ در پی حادثه انفجار زاغه مهمات واقع در پادگان مدرس کشته شد.

اطلاعات جمع و آوری کنید صفحه 5 علوم هفتم

فواید و مضرات گوشی موبایل (تلفن همراه) و آسیب‌های ناشی از آن

تلفن همراه یک نمونه از فناوری است که امکان برقراری ارتباط را در هر مکانی (تقریبا) برای افراد مختلف مهیا می‌کند. اما استفاده از آن ضررها و مشکلاتی نیز به دنبال دارد که عبارتند از:

  • افزایش احتمال ایجاد و گسترش تومورهای سرطانی
  • آسیب‌پذیری بدن در برابر عوامل بیماری‌زا
  • اختلالات خواب
  • سردرد و افسردگی
  • بروز مشکلات ژنتیکی
  • احساس خستگی
  • و…

با چه روش‌هایی می‌توان ضررهای کار با تلفن همراه را کاهش داد؟

  • کم کردن مدت زمان تماس‌های تلفنی
  • استفاده نکردن از تلفن همراه در مناطقی که آنتن ضعیفی دارد.
  • خوردن غذاهایی که حاوی آنتی‌اکسیدان هستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتساپ
تلگرام
درخواست معلم خصوصی